مدیریت امور پردیس های استان کرمان

نشست صمیمی رئیس دانشگاه فرهنگیان استان با عوامل سلف سرویس و آشپزخانه

بمنظور تبادل نظر ،بررسی چالش ها وارتقا کیفیت خدمات تغذیه ،نشست صمیمانه رئیس دانشگاه فرهنگیان استان وجمعی از مسئولین دانشگاه با آشپزها وکادرسلف سرویس و آشپزخانه روز شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۷ در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان کرمان،دکترتوان رئیس دانشگاه فرهنگیان استان در سخنانی ضمن تبریک عید سعیدقربان،با اشاره به اهمیت کار طبخ و توزیع غذای دانشجو معلمان از تلاش‌های آشپزها ،کادرآشپزخانه وسلف سرویس قدردانی کردند.

رئیس دانشگاه فرهنگیان استان در ادامه پیرامون کیفیت موادغذایی ،رعایت بهداشت ،تنوع در منو وباز خورد دانشجویان نکاتی را بیان داشتند.

بنابراین گزارش دراین نشست دکتر یعقوبی معاون هماهنگی دانشگاه وروسای ومعاونین دانشجویی پردیس ها ضمن قدردانی از زحمات آشپزها ،کمک‌آشپزها وعوامل سلف سرویس و آشپزخانه،نکاتی را درخصوص خدمات تغذیه دانشجویی ذکر کردند.

سپس کادراجرایی آشپزخانه و سلف سرویس نظارات،پیشنهادات و مشکلات حوزه کاری خود را بیان نمودند.