مدیریت امور پردیس های استان کرمان

با هدف بهبود کیفیت غذای دانشجویی؛

وضعیت سلف دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه فرهنگیان استان مورد بررسی قرار گرفت

در جلسه ای که صبح روز چهارشنبه ۱۴۰۴/۲/۲۴باحضور دکتر توان رئیس دانشگاه فرهنگیان استان وجمعی از مسئولین دانشگاه برگزارشد، بررسیدگی به وضعیت سلف سرویس ،کمیت وکیفیت غذای دانشجویی تاکید شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان کرمان دکترتوان رئیس دانشگاه فرهنگیان استان در این جلسه ضمن تاکید بر اهمیت تغذیه و بهداشت دانشجو توجه به کمیت و کیفیت غذای دانشجو را یک اولویت برشمردند. ایشان از مسئولین حوزه دانشجویی خواستندبدین منظور نظارت بیشتری بر آشپزخانه وسلف سرویس همچنین توجیه کادرآشپزخانه (آشپزها،کمک آشپزهاو...) بمنظوردقت درطبخ و توزیع غذا داشته باشند. بنابراین گزارش ،در این جلسه که با هدف بررسی مشکلات سلف سرویس دانشگاه برگزار شد،گزارشی اجمالی از وضعیت کمی و کیفی تغذیه و بهداشت سلف ارائه شد. در ادامه تصمیماتی جهت بهتر شدن وضع موجود از جمله تغییر در برنامه غذایی اتخاذ گردید،که از مهمترین آنها به جایگزین کردن چلوگوشت وچلوکباب (یک هفته درمیان) بجای نهار‌ظهر سه شنبه تا پایان ترم جاری میتوان اشاره داشت.